2020 Kinderboekenweek “En Toen…”

2020-kinderboekenweek-6

Wat een leuk opening van de Kinderboekenweek: Professor Kootrona kwam op school met een koffer vol boeken over geschiedenis. Voor iedere groep een spannend boek over vroeger: Dino’s, piraten, waternoodsramp, ridders en prinsessen enz.
Maar niet alleen een boek, iedere groep kreeg ook een pasje voor de bibliotheek Achterveld. Daar mag je met de klas dan gratis boeken lenen, hoe tof is dat!
Professor Kootrona is niet voor niets professor, hij verzint en maakt allerlei handige uitvindingen, vraag maar eens na bij uw kind. Ook heeft hij een tijdmachine uitgevonden, maar hij weet niet of deze echt werkt. Vier kinderen uit groep 7/8 wilden wel uitproberen. Ze lazen alle vier een stukje voor uit de spannende geschiedenisboeken van professor Kootrona en liepen toen de tijdmachine in……..spannend…….. zouden ze veranderen als een persoon uit het boek…..?
Jaaa…. één voor één kwamen ze uit Tijdmachine van professor Kootrona als dinoraurus, prinses, soldaat en waterman.
Met behulp van groep 7/8 is het weer een mooie opening van de Kinderboekenweek. We wensen alle kinderen veel plezier met lezen in de nieuwe boeken  en met de beeldende lessen van meester Theo van Scholen in de Kunst.

Meer foto’s kunt u op Parro in de groep van uw kind bekijken.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt