2023 Voorleesdagen, groepsdoorbrekend werken

.

.

Tijdens Voorlees-en Poëziedagen werd er groep doorbrekend gewerkt. De Leerlingenraad (groep 6, 7 en 8) heeft voor aanvang van de Voorlees- en Poëziedagen een mooie collectie prentenboeken over ‘Vriendschap’ uitgezocht om voor te lezen aan de peuters en de groepen 1 t/m 5.
Groep 8 heeft een workshop poëzie gehad van een schrijfdocent van NEOS en zij hebben aan groep 3/4 leuke gedichtjes voorgelezen. Daarna hebben ze bij dit gedichtje samen een tekening gemaakt. Alle gedichten en tekeningen hangen op het leerplein. Hierbij moest groep 8 zorg dragen voor de jongere leerling en deze begeleiden. Nadat ze klaar waren hebben ze verschillende opdrachten samen gedaan: een puzzel maken, stukje schrijven, een breinbreker of samen in de bouwhoek of met ander bouwmateriaal bouwen. Een gezellige en leerzame middag!

Ouders/verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om na schooltijd even binnen lopen om het ‘Voorleesmuseum’ te bewonderen.

Groepsdoorbrekend werken groep 3/4 en 8

 

 

De peutertjes van Klein Duimpje en groep 1/2 werden vrolijk voorgelezen door de kinderen uit groep 6/7. Muis stil zaten alle kindjes te luisteren naar de verhalen van o.a. Maximiliaan Modderman, Kikker en het boek van het vervelende Lieveheersbeestje.

Groep 6/7 kun echt heel goed voorlezen.

Gr 6/7 leest voor bij de peuters en kleuters

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt