Leren begint bij een veilige omgeving, waar kinderen zich vertrouwd
en thuis voelen.

Leerlingen groep 4

  • Ik ga graag naar school omdat ik de pauze erg leuk vindt en om dan samen met iemand te spelen.
  • Samenwerken is fijn en ik vind het leuk om te leren.
  • Ik vind het ook leuk om samen te werken met mijn tafelgroepje.
  • Ik kom naar school om met mijn vrienden te spelen en om te leren.

Leerlingen groep 7

  • Het is fijn in de klas. Iedereen is eerlijk tegen elkaar. We gaan goed met elkaar om en niemand wordt buitengesloten. Ik ben blij dat ik in deze klas zit. Het is gezellig en leuk en soms grappig. We gaan goed met elkaar om en als er wat gebeurt dan staat iedereen voor je klaar.
  • Er wordt niemand gepest bij ons in de klas. We gaan allemaal goed met elkaar om en hebben ook regels met elkaar gemaakt. We sluiten niemand buiten want iedereen hoort er bij.

Gert Daatselaar –
ouder

Ieder kind is uniek en verdient een veilige leeromgeving. Een plek waar als het nodig is ook alle hulplijnen ingezet kunnen worden. Alleen dan zullen kinderen zich vertrouwd veilig en thuis voelen. Als ouder ben je dan ook zo blij, dat als het noodlot ineens toeslaat en je kind ernstig ziek wordt, je kunt vertrouwen op de school waar je kind op zit. Op dat moment heb je alle middelen nodig die een school voorhanden heeft. De school moet dan flexibel en behulpzaam zijn, in zo’n situatie ben je blij dat je voor de St. Jozefschool hebt gekozen, een veilige haven voor kind en ouders.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt