School en Corona

In het schooljaar 2020-2021 zijn er nog steeds corona maatregelen om rekening mee te houden. Wij werken volgens de protocollen op basis van de richtlijnen van het RIVM.

Het uitgangspunt is dat ouders buiten afscheid van hun kind nemen en hierbij ook voldoende afstand ten opzichte van andere ouders bewaren.  Ambulante medewerkers zijn op het schoolplein aanwezig om zo nodig de kleinste kinderen, die het spannend vinden, naar binnen te begeleiden.

Voor alle leerlingen blijven we aparte looproutes hanteren:

  • Groep 1/2 Hetty via de kleuterdeur
  • Groep 2/3 en 4 via de hoofdingang
  • Groep 5 via de nooduitgang aan de zijkant van school
  • Groep 6 en 7/8 via de brandtrap aan de zijkant van de school.

Fietsen van 6 en 7/8 in het Bijepark tegen het hek van Klein Duimpje, de overige fietsers zetten hun fiets in de ‘gewone’ fietsenstalling en gebruiken de ingang van het speellokaal.

Alleen op afspraak zijn ouders/verzorgers/volwassenen welkom in de school. Graag uw medewerking en begrip hiervoor.

In deze corona-periode zijn wij afgestapt van het trakteren van snoep/voedsel. Wel kan er een kleinigheidje getrakteerd worden. Denk aan een leuke gum, stickertjes, potlood, speeltje etc. Voorkom a.u.b. teleurstellingen voor uw kind en houd hier rekening mee.

De natuurlijke ventilatie (het regelmatig luchten) is een belangrijk gegeven, we geven dit prioriteit. Dit kan betekenen dat de temperatuur in het lokaal lager wordt, zeker nu het herfst gaat worden. Zorg daarom dat uw kind warm gekleed naar school komt. Wij adviseren meerdere ‘laagjes’ over elkaar.

Wij blijven onze uiterste best doen om verdere verspreiding te voorkomen en de school open te houden. Iedereen heel veel sterkte met alle Corona perikelen en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Team St. Jozefschool

corona-checklijst

.

.

.

.

Beslisboom verkouden 0 jaar t/m groep 8

beslisboom-verkouden-sep-2020-0-jaar-tm-groep-8

Procedure uitval leerkrachten door Corona

Procedure uitval leerlingen door Corona

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt