groep-1-2-pompom-1

Groep 1/2

Minimaal 2 jaar, voor sommige kinderen bijna 3 jaar is hier de tijd waar kinderen spelenderwijze in aanraking worden gebracht en oefenen met de vaardigheden en kennis om te leren lezen, rekenen en schrijven.

Om dat te kunnen moet je goed kunnen luisteren, spreken en zien, het gaat om hele kleine verschillen. Op allerlei manieren kun je dat ontwikkelen en dat is zo leuk en gezellig, uw kind vindt dat ook heel leuk. Ze leren ook om naar elkaar te luisteren, elkaar te accepteren, met elkaar te spelen. Aan alle facetten wordt gedacht.

Boeken vol verhalen, liedjes, versjes, kasten vol met spelletjes en speelgoed, hoeken met de mooiste verkleedkleren wachten elke dag weer op hen. Elke dag is een feestje.

Ze maken een echt schoolreisje mee en een dag op kamp. Heel veel kleuters doen maandelijks mee met de sterrenshow, ook de verjaardag van de juf, het kerstfeest en de sportdag maken een grote indruk op ze.

Het laatste nieuws:

Struintuin september 2023
Een mooie zomerdag in de struintuin bij De Groene Belevenis in Leusden.
De kinderen konden naar hartenlust klimmen, klauteren, ontdekken, onderzoeken en samenwerken.
Wat een prachtige manier om met elkaar te leren hoe de natuur in elkaar zit. Dank je wel lieve mensen van De Groene Belevenis dat we hier spelenderwijs veel konden leren over bloemen, planten en kriebelbeestjes.

2023-struintuin-6
2023-struintuin-3
2023-struintuin-2
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt