Groep 3

groep-3-letterboom-vll

Groep 3, dat is wat! Daar gaat het grote werk beginnen. Gelukkig is al het voorwerk al gedaan in groep 1 en 2, nu hebben ze de leeftijd om met dat wat ze geleerd hebben woorden te lezen en te schrijven, er gaat een wereld voor ze open! En wat staat dat goed, als je al een echte erbij of eraf som kunt invullen. Schrijven hoort er ook bij, zo mooi dat het wel een tekening lijkt.

Het sociale aspect blijft natuurlijk de aandacht krijgen, ook hier. Je veilig en goed voelen is wel een voorwaarde om te kunnen leren, elk kind krijgt begeleiding op maat zou je kunnen zeggen, de juf is er druk mee. Tekenen, knutselen, voorlezen, liedjes zingen; de dagen zitten vol afwisseling.

Je krijgt gymles in de grote gymzaal, geweldig om bij de grote kinderen te horen.

Het laatste nieuws:

Kerstversiering

We hebben een hele mooie boom🌲 in onze groep. Hij heeft wel 5 pieken! Samen hebben we de boom mooi gemaakt. In de groep komt de kerstsfeer langzaam binnen. Onze werkjes en liedjes passen we hierop aan.

2021-kerst-groep-3-4
2021-kerst-groep-3-3
2021-kerst-groep-3-2
2021-kerst-groep-3-1

Smaaklessen, oktober 2021

De smaaklessen zijn weer gestart en juf Connie kwam uitleggen welk eten gezond is. Daarna gingen we een kahoot quiz doen over gezond eten. We hebben ook samengewerkt met groep 4 en met elkaar een gezonde memory gemaakt.

2021-smaaklessen3
2021-smaaklessen-2
2021-smaaklessen
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt