Groep 2

groep-1-2-pompom

Groep 3

groep-3-letterboom-vll

Groep 3, dat is wat! Daar gaat het grote werk beginnen. Gelukkig is al het voorwerk al gedaan in groep 1 en 2, nu hebben ze de leeftijd om met dat wat ze geleerd hebben woorden te lezen en te schrijven, er gaat een wereld voor ze open! En wat staat dat goed, als je al een echte erbij of eraf som kunt invullen. Schrijven hoort er ook bij, zo mooi dat het wel een tekening lijkt.

Het sociale aspect blijft natuurlijk de aandacht krijgen, ook hier. Je veilig en goed voelen is wel een voorwaarde om te kunnen leren, elk kind krijgt begeleiding op maat zou je kunnen zeggen, de juf is er druk mee. Tekenen, knutselen, voorlezen, liedjes zingen; de dagen zitten vol afwisseling.

Je krijgt gymles in de grote gymzaal, geweldig om bij de grote kinderen te horen.

Het laatste nieuws:

Het laatste blok van Veilig Leren lezen gaat over verzamelen en het museum. We vertellen over onze eigen verzamelingen en praten over wat je kan zien of doen in een museum. We mochten allemaal wat meenemen en in het museum neerzetten. Dit is een mooie verzameling van de klas geworden.

We mochten ook rekenen op het digibord.

2021-museum
2021-museum-2
2021-museum-1

Les van meester Daen en juf Ilse

Meester Daen geeft een rekenles over spiegelen. De kinderen van groep 2 doen ook mee. Zij mogen groep 3 helpen met het neerleggen van figuren, wat doen ze dit goed!

Daarna gaatjuf Ingrid samen met de kinderen van groep 2 het verhaal lezen over PomPom en Loulou en hun familie. De moeilijke woordjes worden besproken, uitgebeeld en zelfs uitgelegd door de kinderen. Ze leren ook een nieuw liedje.

We luisteren, zingen en dansen en na afloop mogen we lekker kiezen van het kiesbord. De juf heeft de zelfgemaakte ijsjes van de kinderen op het raam gehangen. Het ziet er weer gezellig en zomers uit in de klas

2021-mei-3
2021-mei-1

Koningsspelen 2021

Klik op de foto voor een sfeerimpressie van deze gezellige e zonnige Koningspelen.

Met dank aan de hulpouders en de sportcoaches van SNO.

Rondleiding (6)

Palmpasen

Vandaag hebben we Palmpasen gevierd. Met onze mooie, versierde stokken liepen we zingend naar buiten. Daar stonden de bakkers van de Spar die ons het verhaal over Palmzondag hebben verteld. Ook kregen we nog een lekker haantje pik.

2021-palmpasen-gr-2-3-4
2021-palmpasen-gr-2-3-2
2021-palmpasen-gr-2-3-1

Letter L en werken aan de moestuin
Groep 2 aan het werk met de klank L. Ook alvast een beetje voorbereiden voor onze 🥦 moestuin….

2021-de-l-en-de-moestuin-3
2021-de-l-en-de-moestuin-2
2021-de-l-en-de-moestuin-1

Letter L en werken aan de moestuin
Groep 2 aan het werk met de klank L. Ook alvast een beetje voorbereiden voor onze 🥦 moestuin….

2021-de-l-en-de-moestuin-3
2021-de-l-en-de-moestuin-2
2021-de-l-en-de-moestuin-1

Letterfeest in groep 3

Wij zijn super trots op onze kanjers in groep 3, ze hebben hun letterdiploma gehaald! Dat verdiend een letterfeestje. We zijn gestart met het letterlied en daarna een letter speurtocht gemaakt. Daar hebben we elkaar goed bij geholpen. We mochten allemaal onze lievelingsletter tekenen en de juf heeft ook getrakteerd. Het was een geslaagd feestje

2021-letterfeest-in-groep-3-6
2021-letterfeest-in-groep-3-3
2021-letterfeest-in-groep-3-2
2021-letterfeest-in-groep-3-1

Carnaval
Het was iets anders dit jaar, maar wat hebben we genoten! Verkleed naar school, popcorn en een optreden voor Prins Carnaval en zijn adjudant.

2021-carnaval-3
2021-carnaval-11

Kerstviering

Gelukkig konden we toch kerstfeest vieren op school met lekker eten, leuke liedjes, het kerstverhaal door groep 7. Dank je wel aan alle mensen die hier zo hard voor gewerkt hebben. We hebben genoten.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt