circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-3

Circusfeest op de St. Jozefschool

Meester Jos Koot heeft op 9 september 2022, als directeur, afscheid genomen van de kinderen en ouders/verzorgers van de St. Jozefschool. Na 43 jaar gewerkt te hebben op de St. Jozefschool, eerst als groepsleerkracht en daarna als directeur, draagt hij het stokje over aan Miranda van de Geer. Tot juli 2023 blijft hij nog één dag in de week verbonden aan school voor ondersteunende taken.

circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-11

Nog één dag directeur

Vrijdag mocht hij nog één dag directeur zijn en wel van het Circus Tadaa! Er is gekozen voor een circusfeest, omdat hij in 1986 het eerste groot cultureel schoolproject geschreven “Circus “Pats boem au”. Op de website zijn hiervan nog foto’s te zien: www.jozefachterveld.nl – school – geschiedenis – tijdlijn. Er zijn vast nog Achtervelders die hier mooie herinneringen aan hebben. Denk maar eens aan de clown die in een wasmachine stapte en er ‘gekrompen’ weer eruit kwam.

circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-9
circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-8
circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-21
circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-12

Het circusfeest

Het circusfeest was een dag om niet te vergeten, met mooie, grappige en ontroerende momenten. Circus Tadaa was de hele dag op school met veel circusmaterialen. Alle kinderen hebben, met behulp van vele enthousiaste ouders, kennis gemaakt met diverse circustechnieken. Het was mooi om te zien hoe de grote kinderen de kleintjes hielpen. Kinderen die wat verlegen zijn, zag je opbloeien bij het uitvoeren van een act. De kinderen bedachten met elkaar, hoe ze een spectaculair optreden konden opvoeren voor meester Jos, en het overige publiek, die ’s middags naar de voorstellen kwamen kijken. Het was een  compleet circus met muziek, verkleedkleding en geschminkte kinderen, die stralend een voorstelling gaven.

circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-19

Alles waar de school voor staat

Alles waar de St. Jozefschool voor staat komt met zo’n project naar voren:
De samenwerking met ouders-kinderen-team, ouder en jonger kind samen spelen en werken, kinderen ontdekken nieuwe talenten en ontwikkelen deze, ieder kind wordt in zijn/haar kracht gezet en kunnen stralen.

circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-20

Klik op onderstaande foto voor meer!

circus-tadaa-september-2022-afscheid-jos-22
leusderkrant-21-sep-2022
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt