Kind, onderwijs, ouders en school optimaal laten profiteren.
Hoe doen we dat?
Door ons te blijven ontwikkelen.
Het team van de St. Jozefschool is hoog opgeleid en kundig.

Miranda v.d. Geer –
Directeur

Professionalisering is jezelf (blijven) ontwikkelen en elke keer op zoek gaan naar antwoorden op vragen die er, in de praktijk van de dag, zich op doen. Ik ben nog maar net werkzaam op de St. Jozefschool en ik merk dat de kennis die opgedaan is door één collega (bijvoorbeeld bij een cursus of opleiding) niet bij die ene collega blijft. De kennis wordt binnen het team gedeeld, zodat we van elkaar leren! Zo is professionalisering niet persoonlijk, maar kunnen we er schoolbreed van profiteren!

Nicoline van der Heijden –
Tarantula training, coaching & acteurs

Ik heb het team en MT van de St. Jozefschool regelmatig getraind in het optimaliseren van de onderlinge samenwerking en het contact met ouders. Voor mij is het telkens een feest om met dit team te mogen werken. De St. Jozefschool biedt niet alleen een lerende omgeving aan hun leerlingen, maar creëert deze ook telkens weer voor zichzelf. Wat meteen opvalt, is de open wijze waarop ieder teamlid leerpunten inbrengt, ervaringen deelt en vervolgens nieuwe inzichten direct oefent. De betrokkenheid op elkaar, leerlingen en ouders is groot. De wens om in het licht van onderwijsvernieuwing te blijven professionaliseren staat voorop.

Jos Koot –
Directeur

Je leven lang leren; leerkrachten  goed opleiden en  hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. Dit gaat op in alle levensfasen en geldt  voor de startende leerkracht, maar zeker ook voor de senior leerkracht. Jaarlijks lopen we tegen nieuwe uitdagingen en leervragen aan. Soms moet je extra kennis vergaren, soms ga je andere talenten ontwikkelen en inzetten. Het is van belang dat we bij de tijd blijven  en vooruitkomen in de steeds veranderende  samenleving. Hierbij kunnen we veel leren van en met elkaar.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt