Kind, onderwijs, ouders en school optimaal laten profiteren.
Hoe doen we dat?
Door ons te blijven ontwikkelen.
Het team van de St. Jozefschool is hoog opgeleid en kundig.

OC&W –
Inspectie

Het bestuur zorgt ervoor dat de St. Jozefschool op een planmatige manier aan schoolontwikkeling werkt. Er is voor gekozen te werken met ontwikkelteams volgens de aanpak van De Betere Basisschool. Deze werkwijze is inmiddels routine in de school en zorgt ervoor dat er focus is op een beperkt aantal thema’s tegelijk. Positief is dat het bestuur externe deskundigen uitnodigt om de leraren te begeleiden en hun expertise over te dragen aan de teamleden.

Miranda v.d. Geer –
Directeur

Professionalisering is jezelf (blijven) ontwikkelen en elke keer op zoek gaan naar antwoorden op vragen die er, in de praktijk van de dag, zich op doen. Ik streef ernaar dat de kennis die opgedaan is door één collega (bijvoorbeeld bij een cursus of opleiding) niet bij die ene collega blijft. De kennis wordt binnen het team gedeeld, zodat we van elkaar leren! Zo is professionalisering niet persoonlijk, maar kunnen we er schoolbreed van profiteren!

Jos Koot –
Adviseur

Je leven lang leren; leerkrachten  goed opleiden en  hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. Dit gaat op in alle levensfasen en geldt  voor de startende leerkracht, maar zeker ook voor de senior leerkracht. Jaarlijks lopen we tegen nieuwe uitdagingen en leervragen aan. Soms moet je extra kennis vergaren, soms ga je andere talenten ontwikkelen en inzetten. Het is van belang dat we bij de tijd blijven  en vooruitkomen in de steeds veranderende  samenleving. Hierbij kunnen we veel leren van en met elkaar.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt