Kind, onderwijs, ouders en school optimaal laten profiteren.
Hoe doen we dat?
Door ons te blijven ontwikkelen.
Het team van de St. Jozefschool is hoog opgeleid en kundig.

OC&W –
Inspectie

Het bestuur zorgt ervoor dat de St. Jozefschool op een planmatige manier aan schoolontwikkeling werkt.

Er is voor gekozen te werken met ontwikkelteams volgens de aanpak van De Betere Basisschool. Deze werkwijze is inmiddels routine in de school en zorgt ervoor dat er focus is op een beperkt aantal thema’s tegelijk.

Positief is dat het bestuur externe deskundigen uitnodigt om de leraren te begeleiden en hun expertise over te dragen aan de teamleden.

Miranda v.d. Geer –
Directeur

Onze leerkrachten en onderwijsassistenten helpen leerlingen om hun talenten te ontwikkelen, om ieder kind te laten stralen!
Dat vraagt veel van ze.

Wil je een ander laten groeien, dan moet je zelf ook openstaan voor ‘groei en ontwikkeling’.

Wij bieden onze leerkrachten en onderwijsassistenten deze mogelijkheden. Zo blijven ze scherp en goed op de hoogte van ontwikkelingen op maatschappelijk, pedagogisch en onderwijskundig gebied. Dit komt zeker ten goede aan onze leerlingen.

Mirjam Groeneveld-
Intern begeleider

De kracht van ons team is dat we met en van elkaar leren. Jaarlijks worden er meerdere studiedagen ingepland waarop we ons als team verdiepen in onderwerpen uit de dagelijkse onderwijspraktijk. Op deze dagen kunnen we de “good practises’ met elkaar delen. Op die manier leren we van elkaar en hoeven we niet allemaal zelf het wiel uit te vinden.

Daarnaast hebben we de een mooie stap gemaakt door te gaan werken met specialisten. Als Intern Begeleider (IB) kan ik gebruik maken van de kennis van een hoogbegaafdheidsspecialist, een gedrag specialist, specialist klassenmanagement, een rekenspecialist en en een taal/leesspecialist.

Dankzij deze mooie stap om te gaan werken met specialisten, hebben we intern een stevige kennisbasis ontwikkeld, waarbij leerkrachten in hun kracht worden gezet.

Dit levert niet alleen kennis op maar ook zeer gemotiveerde en betrokken collega’s!

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt