Ambassadeurs

Gwen
angela-vrolijk
ambassadeur-marjolein-zwanenburg
Inge van Nimwegen

Gwen van Ommen Kloeke

Ik ben moeder van Dylano en Zoë van den Hengel en momenteel (2018) zitten zij in groep 4 en groep 2. Vanaf 2 jaar komen ze bij de Peuterspeelzaal Klein Duimpje en zijn ze bekend met de school. Ze hebben het enorm naar hun zin op school. Een kleine school met een betrokken team.

Ik wilde graag iets betekenen voor de school, maar omdat ik werk onder schooltijd, kan dat niet overdag. Toen ben ik bij het schoolbestuur aangesloten zodat ik op beleidsniveau mee kan denken en op die manier veel voor de school kan doen.

Je mag me altijd bellen of mailen, indien er vragen zijn over de school, het beleid, het team of als je andere vragen hebt.

Mijn contactgegevens zijn:

Angela Tijmensen

Mijn naam is Angela Tijmensen. Ik ben getrouwd met John Tijmensen en de moeder van Britt (zit in groep 2 bij juf Hetty en juf Coby) en van Coen en Djurre (die eind mei 2018 zullen starten op de St. Jozef).

De reden dat ik gevraagd ben om ambassadeur voor nieuwe ouders van de St. Jozef te worden, is dat ik zelf ook in het onderwijs werk. Ik ben al 14 jaar werkzaam op een basisschool in Amersfoort. Ik heb zo’n beetje aan alle groepen wel lesgegeven. Op dit moment (2018) sta ik 2 dagen voor groep 6 en ben ik om de week 1 dag ICT coördinator of leerkracht van groep 8.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er met mijn gezin op uit te gaan, te wandelen in het bos, shoppen met vriendinnen, te sporten of lekker thuis bezig te zijn.

Ik hoop dat ik vanuit mijn deskundigheid de vragen die u als mogelijk nieuwe ouder van de St. Jozef heeft met veel enthousiasme kan beantwoorden. Mocht u vragen hebben, dan ben ik op donderdag en vrijdag of in de avonduren te bereiken op telefoonnummer 0342-453342 of 06-41041310.

Marjolein Zwanenburg

Wij hebben 3 kinderen in de leeftijd van 8, 10 en 12 (eind 2018). Onze kinderen hebben TOS en dyslexie. Wij hebben altijd veel hulp van school gehad met extra ondersteuning en wat meer nodig was voor hen.

School denkt met ons mee, geeft extra ondersteuning en kijkt samen met ons wat er mogelijk is. Onze middelste zoon zit niet meer op de Sint Jozefschool, maar is nog steeds erg welkom.

School heeft met ons altijd meegedacht en gekeken wat zij hem konden bieden. Toen bleek dat dat voor hem niet voldoende was, hebben ze ons geholpen met het geregel voor een passende school.

Wij hebben de betrokkenheid van school altijd als heel prettig en ondersteunend ervaren.

U mag mij bellen op maandag t/m vrijdag onder schooltijd of maandag- t/m donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur.

Telefoonnummer: 0342-453997
Mailadres: ij-m.zwanenburg@hetnet.nl

Inge van Nimwegen

Wij hebben 3 kinderen in de leeftijd van 1, 7 en 8 jaar. Onze oudste twee kinderen zitten in groep 4 en 5/6 van de Sint Jozefschool (december 2018).

Onze oudste twee kinderen zijn hoogbegaafd. Dit hebben we ontdekt samen met school. Mede door hun observaties en wat wij zelf thuis zagen, zijn ze getest. Uitdagend,  want het is een relatief nieuw gebied binnen het primair onderwijs.

Daarna startte een uitdagend traject met het zoeken naar de juiste lesstof, verrijken en versnellen en met name de balans hierin. Het constante bijstellen maakt de begeleiding complex.

School heeft veel gedaan om zelf expertise op te doen op dit gebied. De afgelopen tijd is gewerkt aan een vastgesteld begaafdenbeleid. Dit beleid komt tot uiting in diverse programma’s zoals Acadin, maar ook in materialen zoals de verrijkingskast. Tevens zijn er diverse leerkrachten geschoold op dit gebied. Wij ervaren de bereidheid tot mee denken en de flexibiliteit vanuit school als erg prettig.

Mocht u vragen hebben, dan mag u mij bellen in het weekend of ’s avonds op 06-20414609. Mailen kan uiteraard ook naar inge_nimwegen@hotmail.com.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt