Wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis, techniek, natuur).

Topondernemers 6
Topondernemers 5

Wat wil de St. Jozefschool de kinderen leren om voorbereid te zijn op de vernieuwde maatschappij:

  1. Samenwerken
  2. Probleemoplossend vermogen
  3. ICT geletterdheid
  4. Creativiteit
  5. Kritisch denken
  6. Communicatie
  7. Sociale- en culturele vaardigheden

Dit is meer dan de leerlijnen en de wettelijk kerndoelen. Hieraan vorm geven is voor ons een grote uitdaging voor de komende jaren.

Leerlingen op veel verschillende, nieuwe en verfrissende manieren laten werken aan geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek. Dat is wat TopOndernemers doet. Kinderen ontdekken de wereld en zichzelf via thematisch onderwijs.

TopOndernemers realiseert zich dat je kinderen in de verkenning van de wereld niet aan hun lot moet overlaten, maar ze zeker ook niet aan het handje moet meenemen.

Met TopOndernemers 2.0 wordt digitaal en folio op uniek wijze verenigd. TopOndernemers maakt kinderen actief, ondernemend en …

 

Er wordt gezorgd dat ze kunnen slagen in hun onderneming. Alle informatie staat in één oogopslag bij de les. De digitale assistent legt uit en begeleidt uw leerlingen door de les. De Winkler Prins integratie biedt verdieping en verbreding over het onderwerp.

Met de handige kenniskaart en digitale toets weet u zeker dat u de kerndoelen dekt.

Niets werkt zo motiverend als met veel succes kunnen werken aan een opdracht. En, niets is voor leerkrachten zo motiverend als gemotiveerde leerlingen.

Topondernemers 1
Topondernemers 2
Topondernemers 3
Topondernemers 4
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt