2024 Voorleesdagen

Tijdens de Voorlees- en Poëziedagen werken wij groepsdoorbrekend.  De bovenbouw leest voor in de onderbouw en met elkaar maken de kinderen een verwerkingsopdracht bij het verhaal of gedicht.
Op het leerplein zijn de mooie uitgewerkte opdrachten te bewonderen, kom gerust even binnenlopen, van harte welkom!

2024-voorleesdagen-3
2024-voorleesdagen-2
2024-voorleesdagen-1

OPENING KINDERBOEKENWEEK

De Voorleesdagen en de week van de Poëzie zijn geopend en tijdens deze opening heeft juf Hetty uitleg gegeven over de opnieuw ingerichte bibliotheek. Hoe kun je boeken zoeken en hoe gedraag jij je in de bibliotheek. Wat fijn dat er ouders zo goed geholpen hebben met de nieuwe inrichting van de bibliotheek het afgelopen jaar. Heel erg bedankt hiervoor, wij zijn hier heel erg blij mee!
Het prentenboek van het jaar is ‘Help! Een verrassing!’, daar wordt deze dagen natuurlijk lekker uit voorgelezen. Tijdens de Voorleesdagen gaat de bovenbouw voorlezen bij de onderbouw, altijd een leuk feestje, deze samenwerking met het jonge en oudere kind. Wat leren zij veel van elkaar!
Kira, onze Voorleeskampioen mag iedere ochtend voorlezen bij de Peuterspeelzaal, samen met Zoë. Maar Kira gaat straks ook meedoen met de regionale Voorleeswedstrijd in het Eemhuis in Amersfoort. Wij zijn trots op je Kira.
In de bovenbouw werken de kinderen deze dagen aan Poëzie. Er worden echt leeskilometers gemaakt deze dagen en natuurlijk komen er weer mooie werkstukken te hangen op het leerplein over de boeken die gelezen zijn en de poëzie die gemaakt is.  Loop binnenkort maar eens binnen om ze te bekijken. Van harte welkom.

2024 Voorleesdagen
2024 Voorleesdagen
Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt