De St. Jozefschool heeft een warme relatie en werkt nauw samen, met diverse organisaties in Achterveld.

Marianne Overgoor –
(ex) ouder en oud- bestuurslid

De St. Jozefschool staat letterlijk en figuurlijk in het centrum van het  dorp.  Als ouder vind ik het belangrijk dat de school een goede binding heeft met haar omgeving. De katholieke identiteit wil ik graag aan mijn kinderen meegeven, niet alleen thuis, maar ook via de school. Dat is o.a. te merken bij de jaarlijkse school kerstmusical die in de kerk wordt opgevoerd, bij de Vredesweek, Sint Maarten, Vastenactie, Pasen en andere met de kerk verbonden activiteiten. Mooi om mee te maken als ouder. Ook de Koningsspelen, waar vele ouders en sportverenigingen uit het dorp aan meedoen, laat zien dat de St. Jozefschool centraal staat in het dorp. De St. Jozefschool helpt je zo je thuis te voelen in Achterveld!

Jos Koot –
Directeur

‘It takes a village to raise a child.’ Wij geloven in het opvoedkundig karakter van Achterveld en zijn daarom niet alleen actief betrokken bij de kerk, maar ook bij sportverenigingen, buitenschoolse activiteiten en het dorp.

Jaap Schouten –
oud-bestuurslid

De St. Jozefschool heeft een warme relatie met kerk, sport en Achterveld. Als de St. Jozefschool in het nieuws is, dan is dat bijna altijd met een vormende activiteit buiten het schoolplein. Ontmoeting met ouderen, een sportdag, haantje pik–optocht, 1e communieproject, het mee-organiseren van de klompenvierdaagse, de herdenking rond het beeldje ‘Bijna Vrij’, het verkopen van loten voor het goede doel, een sponsorloop, een snuffeldag, een bijzondere meekijkles of de Koningspelen.

Warme relaties gaan aan deze activiteiten vooraf: ze worden bewust gezocht en onderhouden. Kinderen die zich welkom voelen daar waar ze opgroeien, gesteund worden door hun omgeving en ook nodig zijn, zullen gelukkiger zijn en maken onze samenleving mooier en completer.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt