Introductiefilmpje Smaaklessen

.

keurmerk-gezonde-school-1

Onze school is gezond

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School?

Kijk dan op www.gezondeschool.nl

Een Gezonde School betekent bewust bezig zijn met gezond gedrag van leerlingen, ouders/verzorgers, team en schoolomgeving. 

De gezondheid van onze leerlingen vinden wij belangrijk. Een gezonde leefstijl helpt kinderen lekker in hun vel te zitten, de weerstand op peil te houden en genoeg energie te hebben voor leren, sport en spel.

De primaire verantwoordelijkheid ligt bij de ouders. Wij vinden dat de school een stimulerende en inspirerende rol kan spelen bij het bevorderen van de gezondheid. Dit doen wij op de St. Jozefschool in samenwerking met de ouders.

Binnen de Gezonde School-aanpak zijn er diverse thema’s, waar je als school aan kunt werken.

Links

Met alle zaken hier benoemd, tonen wij aan dat we structureel werken aan de gezondheid en gezonde leefstijl van onze leerlingen.

Niet omdat het moet, maar omdat we het belangrijk vinden!

Links

gezonde-school-logo-2
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt