Wij geloven in passend onderwijs.
Ieder kind heeft zijn eigen talenten en  behoeften.
Wij gaan uit van kansen en kijken naar wat wel kan i.p.v. naar beperkingen.

OC&W –
Inspectie

De St. Jozefschool draagt met zijn doelen en ambities bij aan de kernfuncties van het onderwijs. Ze hebben doelen geformuleerd voor de resultaten die leerlingen  moeten behalen en realiseert deze doelen.

De St. Jozefschool waarborgt met zijn (be)sturing de onderwijskwaliteit op school. Ze hebben zicht op de kwaliteit van het onderwijs. Tijdens ons onderzoek komt een consistent beeld van de ambities en de werkwijze van SKOA naar voren, alle geledingen onderschrijven de uitgangspunten en kennen de doelen. Wij merken dat het beleid en de sturing in de praktijk doorwerken.

Ouder

Ondanks de spraakproblemen van onze zoon, bleef school ook het enthousiaste, vrolijke kind zien. Er werd op allerlei mogelijke manieren gekeken, hoe school onze zoon extra kon ondersteunen. Toen mijn andere zoon groep 3 overdeed, werd gekeken naar wat hij lastig vond, maar ook wat hij al goed kon. Waar hij goed in was, kreeg hij de mogelijkheid om opdrachten van groep 4 te doen; door te werken op zijn eigen niveau. Daarnaast was en is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling; werken aan zelfvertrouwen, samen spelen e.d. Wij ervaren school als zeer betrokken.

Jos Koot –
adviseur

Alle kinderen laten stralen!
IQ en EQ moeten hiervoor in balans zijn.
De St. Jozefschool wil hiervoor de derde Q zijn, namelijk de ‘accu’.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt