2023 Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’

Tijdens de Kinderboekenweek is er weer een mooie serie nieuwe boeken aangeschaft, voor iedere groep een, om zelf te lezen of om voor te lezen. De boeken waren als huis ingepakt, naar het thema van de Kinderboekenweek “bij mij thuis”.

Dit was niet alleen het thema van de Kinderboekenweek, ook bij de kleutermethode “Schatkist” en de Engelse methode “Join Inn” (gr 1 t/m 8) stonden deze weken dit thema centraal. Dit is hoe wij graag werken op de St. Jozefschool, lessen en methodes die elkaar versterking met een thema. Op diverse manieren zijn de lessen creatief uitgewerkt en de eindresultaten zijn te bezichtigen op het leerplein, kom gerust even binnenlopen.

De kleuters hebben onder andere ook gewerkt aan de “voordeurbingo” met foto’s van de voordeuren van iedere kleuter.
Voor de onderbouw en middenbouw werden uitgedaagd met de “leesbingo”, wat is jouw leukste, liefste, fijnste of grappigste plek op te lezen? Wat een mooie foto’s hebben we binnen gekregen van de kinderen. Maar ook van juf Shanty en juf Daphne, zij hebben de leesbingokaart helemaal vol gemaakt.
In groep 7 en 8 is er ook dit jaar weer een voorleeswedstrijd georganiseerd, de winnaar mag naar de regionale wedstrijd.

En de winnaar is……..Kira!
Gefeliciteerd Kira, we wensen je straks veel succes tijdens de regionale wedstrijd in het Eemhuis in Amersfoort.

Wat fijn dat er mama’s en papa’s, oma’s en opa’s kwamen voorlezen in de klas, dit maakt de Kinderboekenweek zeker heel speciaal, bedankt dat u hier tijd voor gemaakt hebt.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt